A baby inside

Het geven van een verrassingsbabyshow is inmiddels een begrip. De zwangere vrouw wordt die dag gevierd en en de aanwezige vrouwen steken haar een hart onder de riem. Om de babyshower compleet te maken neem jij een of een paar cadeautjes mee. Heb jij nou echt geen flauw idee wat een vrouw in verwachting graag zou willen hebben, lees dan vooral verder!

Cadeauvoorbeelden voor een zwangere vrouw

Er is zoveel wat je een zwangere vrouw cadeau kan doen. Maar wat vind zij nou echt handig om te krijgen? Om meer inspiratie op te doen buiten de luiertaart (doe overigens wel heel handig is) hebben wij een selectie gemaakt aan leuke en originele cadeaus voor zwangeren.

  • Een zwangerschapsmassage: Zwanger zijn kan zo af en toe totaal uitputtend zijn. Het lichaam van de zwangere vrouw is continu in werking om een klein wonder te creëren. Geef haar een momentje ontspanning cadeau en boek een zwangerschapsmassage. Dit heerlijke moment gun jij haar!
  • Positiekleding: Wanneer je de zwangere goed kent zul je ongetwijfeld ook de kledingstijl van de zwangere vrouw weten. Haar buik groeit steeds meer en dit wilt zeggen dat haar normale kleding echt niet meer gaat passen. Een leuk cadeau om haar te geven zijn verschillende zwangerschap kleding items. Deze kan ze toevoegen aan haar collectie zodat ze altijd wel iets leuks te dragen heeft wanneer haar buik op het grootst is.
  • Baby speelgoed: Met speelgoed voor de baby zit je altijd goed. Vroeg of laat zal ze dit toch zelf gaan aanschaffen. Een leuke babymobiel is ideaal voor wanneer de baby gaat ontdekken en zichzelf moet bezighouden.
  • Bruikbare spullen: Het geven van kleine dingetjes is leuk maar het geven van een cadeau waar ze echt iets aan heeft kan enorm handig zijn. Het hele budget van de zwangere gaat uit naar spullen die ze moet aanschaffen. Misschien kan jij een aantal spullen van haar lijst afstrepen met jouw cadeau.

Kraamcadeaus van PrachtigKado