Vrienden verdienen een mooi cadeau

Wat zou je leven zijn zonder je vrienden? Ze staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Wanneer je een luisterend oor nodig hebt, gezelschap of misschien wel hulp bij het opzetten van een Ikea pakket. In jullie drukke levens maken jullie altijd tijd voor elkaar. Sommige zie je vaak en andere wat minder. Maar op bijzondere dagen zoals hun verjaardag wil je laten weten dat je altijd aan ze denkt en dat ze belangrijk zijn voor jou.

Cadeauvoorbeelden voor vrienden

Wanneer het gaat om een cadeau voor vrienden kan je echt niet met een simpele cadeaubon aankomen (of ze moeten hier al om gevraagd hebben). Jij kent deze persoon van binnenuit en weet als geen ander wat hij of zij leuk vind. Om inspiratie op te doen voor leuke cadeau lees je de volgende cadeautips voor vrienden:

  • Een video cadeau: Misschien bestaat jullie vriendschap wel uit een grote groep vrienden. Een leuk cadeau om te geven is een video cadeau. Pak een camera of desnoods gewoon een mobiele telefoon een film iedere vriend die een stukje vertelt over de jarige, leuke momenten samen of waarom deze vriend zo bijzonder is voor jullie.
  • Gepersonaliseerde poster of schilderij: Zijn julllie samen al op veel plekken geweest of hebben jullie al veel meegemaakt? Leg deze momenten vast in een mooie poster of schilderij. In plaats van foto's te gebruiken die misschien niet zo heel mooi en scherp zijn, gebruik je steekwoorden die bij deze gebeurtenissen passen. Ze heb je een moderne poster met woorden die jou allemaal doen denken aan jullie vriendschap.
  • Symbolisch cadeau: Een leuk cadeau om jullie vriendschap te vieren is een voorwerp wat jullie beiden bij je kan houden. Een ring of ketting is hier uitstekend voor! Het hoeft echt niet een matchende vriendschapsring te zijn als je dat niet mooi vind. Twee dezelfde ringen die dagelijks gedragen kan worden, staat symbool voor jullie vriendschap.
  • Een trip cadeau: Natuurlijk zijn jullie nog lang niet klaar met het verzamelen van leuke herinneringen. Wil jij nou echt iets bijzonders geven ga dan opzoek naar een leuke bestemming waar jullie met z'n tweeën naartoe zouden kunnen gaan. Vertel je vriend(in) dat ze spullen moeten inpakken voor een weekendje weg en verras hem/haar met waar jullie naartoe gaan.

canvas corner foto op canvas doek