Kadootjes voor oma

Een lieve vrouw die al je hele leven voor je klaarstaat. Oma kan je zien als een vriendin voor het leven. Ze heeft al veel levenservaring en weet altijd de leukste herinneringen van vroeger te vertellen. Ze kijkt toe hoe jij meerdere mijlpalen in je leven bereikt en weet ook altijd het beste levensadvies te geven. Ondanks de leeftijd staat ze nog actief in het leven en onderneemt graag activiteiten. Of het nou tuinieren in haar tuin is of bingoën bij de club.  

Originele cadeau ideeën voor oma 

Inspiratie opdoen voor de leukste cadeau ideeën doe je hier. Deze cadeauvoorbeelden zijn geschikt voor iedere bijzondere oma!

Oma kennende heeft ze nog steeds een oude kalender waar ze alle verjaardagen mee bijhoudt. Om haar te verrassen ontwerp je online zelf een kalender met leuke en memorabele foto's en afbeeldingen. Laat de kalender drukken en je hebt een leuk cadeau met een persoonlijke twist. Voor de bloemenliefhebber koop je een mooie vaas die past bij de rest van de inrichting. Deze vaas inclusief een mooi boeket bloemen zal het bij iedere oma goed doen. Zo zou je ook andere plantjes kunnen kopen die het huis doen opfleuren. Om haar te vertellen dat ze oma gaat worden koop je een oma invulboek. In dit boek kan zij alle mooie herinneringen en momenten schrijven die ze gaat beleven met haar kleinkind. Bij oma ga je op bezoek voor een lekker kopje thee. Combineer deze activiteit eens met een dagje uit. Ga met oma de stad in en trakteer haar op een high tea bij een gezellig zaakje. Tijdens de high tea krijg je naast thee ook lekkere hapjes zoals broodjes en zoete gebakjes. Zo kan je met oma ook andere leuke activiteiten als cadeau plannen. Een tripje naar het museum of een stad die ze nog graag wilt bezoeken. Vergeet vooral ook niet om dit uitstapje vast te leggen. Een leuke herinnering waar ze het later nog vaak over zal hebben.