Kadootjes voor hem 

De verjaardag van je vriend, vader, opa of schoonbroer komt er aan en je wilt hem een leuk cadeau geven. Het vinden van dit cadeau is niet altijd even makkelijk. Je zou uren lang de winkels af kunnen struinen opzoek naar een gepast cadeau. Wat vinden mannen leuk om te krijgen? Zijn er nog dingen die ze misschien nodig hebben? Wij geven jou handige tips waardoor jij zonder enige moeite snel een cadeau voor hem zult vinden. 

Cadeau voorbeelden voor hem

Gebruik een van deze cadeau voorbeelden om niet met lege handen aan te komen. Deze cadeau voorbeelden zijn voor ieder soort man, de zakenman, student, vader, schoonvader, noem maar op! Doe inspiratie op en ga op zoek naar het perfecte cadeau voor hem:

Iets wat veel mannen doen is gamen. Rond de winterperiode komen de nieuwste games uit en dit is zeker iets om in de gaten te houden. Misschien heb jij wel een game naam horen vallen en verras je hem enorm met deze game als cadeau! Voor de chiquere zakenman zijn items zoals een mooie agenda, een van hoog kwaliteit pen of een whiskey set inclusief glazen iets voor hem. In deze items mag wel worden geïnvesteerd! De man van tegenwoordig loopt er graag stijlvol bij. Het ene moment loopt hij op kantoor in een nette zakenoutfit en thuis veranderen deze kleren in een iets meer casual outfit. Hier behoren natuurlijk wel de nodige accessoires bij. Een mooie leren laptoptas maakt de zaken outfit compleet. Ook een smartwatch is een leuk hebbedingetje voor iedere man. Om zijn mancave of woning up te graden zou je elektronische gadgets kunnen kopen. Met een nieuwe controller voor tijdens het gamen of een virtual reality bril maak je hem zeker weten gelukkig. Voor de man die zijn uiterlijke verzorging belangrijk vindt zou je verzorgingsproducten kunnen kopen. Iets wat hij sowieso gebruikt. Een nieuw scheerapparaat of een echt ouderwets scheersetje inclusief aftershave. En wie weet is zijn auto wel het belangrijkste waar hij om geeft en is kwalitatieve autoshampoo zoals Brilliant Wash van Kenotek iets waar je hem een plezier mee doet. Via de webshop van HBS Carcleaning voor Kenotek Pro van is deze eenvoudig te bestellen.

Een beleving cadeau

Voor de echt stoere man zou je ook altijd een beleving cadeau kunnen geven. Een dagje uit voor een spannende activiteit met zijn jou of voor hem en vrienden. Deze dag zal hij dankzij jou niet snel vergeten! Voor de echte waaghals zijn er cursussen waarbij je zelf een stukje mag vliegen onder begeleiding van een instructeur. Met keuze uit een zweefvliegtuig waarbij je door de lucht zweeft als een vogel of een klein vliegtuigje die opstijgt vanaf de startbaan.Voor de snelle courier geef je een slipcursus cadeau. Deze cursus is niet alleen super leuk maar ook handig voor later. Voorkom en omzeil gevaren in het verkeer. Een mooie ballonvaart met een dalende zon als uitzicht. Een klein dingetje, er wordt wel verwacht dat je uit de ballonmand springt met een parachute. Een spannend cadeau voor de echte waaghals.