Kadootjes voor juf

Het hele schooljaar door staat ze voor de klas en leert ze je nieuwe dingen. Ook helpt ze bij het maken van moeilijke opdrachten en sommen. Haar doel is om iedereen te helpen bij hun ontwikkeling waardoor het volgende jaar en een nieuwe klas in het zicht komt.  Aan het eind van het jaar wil je haar bedanken voor de gezellige dagen, de leerzame momenten en vooral het plezier wat je hebt gehad in haar klas. Dit kan je doen door iets leuks te kopen in de winkel of zelf een cadeau te maken. Voor inspiratie lees je hier wat je de juf cadeau kunt doen. 

Cadeau ideeën voor de juf

Het geven van een cadeau aan de juf gaat vooral om de gedachte. Je wilt haar feliciteren met haar verjaardag of je wilt haar bedanken voor het gezellige jaar in haar klas. Een persoonlijk en misschien wel zelf gemaakt cadeau past hier perfect bij. Met deze ideeën maak of koop jij de leukste cadeautjes voor de juf!

Wanneer je van plan bent een gezamenlijk cadeau te geven met de klas is dit wellicht wel een leuk idee. Wanneer de juf een theeleut is koop je een gezamenlijk een grote mok. In deze mok doe je verschillende smaken theezakjes die afkomstig zijn van ieder kind inclusief zijn of haar foto. Zo zal ze bij het drinken van haar thee altijd terug denken aan deze leuke klas. Een lekker drankje zal het ook altijd goed doen. Koop een lekkere fles wijn of een likeur die ze graag drinkt. Personaliseer de fles door er een leuke tekening als etiket op te plakken en je hebt zo een uniek cadeau voor de juf! Bedank de juf op tientallen manieren met een lieve woorden doosje. Koop bij een knutselzaak of andere winkel een leuk doosje die je zelf kunt versieren. In dit doosje stop je zelf geschreven briefjes met alles wat je leuk vond aan de juf, aan de lessen en aan het schooljaar. Deze herinneringen zal ze ongetwijfeld terug lezen met een lach! Een ander grappig aandenken voor de juf is een rapport speciaal voor de juf. Dit rapport kan je vaak online bestellen maar zou je ook gemakkelijk zelf kunnen maken. Nu is het aan jou om de juf te beoordelen. Met cijfers, kleuren, stickers en nog veel meer is het aan jou om een mooi rapport voor de juf te maken.