Kadootjes voor meester

Iedere dag is het weer feest met deze grappige man als meester. Hij weet de leukste verhalen te vertellen en biedt een luisterend oor wanneer er gepraat mag worden over het weekend. Zo heeft hij ook zijn serieuze kant wanneer hij helpt met moeilijke opdrachten en rekensommen. Dankzij hem worden deze moeilijke opgaves makkelijker dan ooit. 

Cadeau ideeën voor de meester

Wat geef je deze slimme en grappige man cadeau aan het eind van het jaar? Iets wat meesters altijd leuk vinden om te ontvangen zijn persoonlijke of zelf gemaakte cadeaus. De gedachte is wat telt bij het geven van een afscheidscadeau. Op deze manier dank je de meester voor zijn leuke en leerzame lessen. Hier zijn een paar cadeau ideetjes voor de meester.

  • Een meester heeft altijd een agenda of een schriftje bij de hand waar hij zijn bezigheden of notities in schrijft. Geef hem een gepersonaliseerd schriftje cadeau. Deze schriften zijn online te bestellen of gewoon zelf te maken. Laat de kaft met zijn naam bedrukken en schrijf binnenin een mooie tekst. Een leuke aandenken die hij kan gebruiken in het volgende schooljaar.
  • De meester doet regelmatig huiswerk nakijken. Wanneer je uitblinkt met je huiswerk verdien je hier vast wel eens een sticker voor. Om hier iets aan zijn collectie toe te voegen zou je een persoonlijke stempel kunnen laten maken. Je kan zelf kiezen hoe deze stempel er uit komt te zien. Een super leuk cadeau voor de meester!
  • Iets wat jullie gezamenlijk als klas zouden kunnen geven is een vriendenboekje voor de meester. In dit vriendenboekje schrijft iedere klasgenoot iets leuks over zichzelf en over de meester. Zo heeft hij een boek vol aan leuke herinneringen van dat jaar. 
  • Een ander gezamenlijk cadeau voor de meester is een luxe gepersonaliseerde pen. Deze zouden jullie als klas samen kunnen geven inclusief de klas en het jaartal erin gegraveerd. Zo'n mooi cadeau verdient de meester wel!