Een origineel cadeau voor je collega

Collega's zie je dag in dag uit. Jullie bouwen samen een hechte band op en delen persoonlijke verhalen uit jullie leven. Je collega's maken van iedere werkdag een plezierige dag. Wanneer een van je collega's jarig is of misschien wel zijn of haar laatste dag binnen het bedrijf heeft ga je opzoek naar een leuk cadeau. Je wilt iets geven waardoor je collega jou altijd zal herinneren. Lees verder om inspiratie op te doen over leuke kadootjes wat jij je collega kan geven!

Cadeauvoorbeelden voor collega's

Om jou te helpen met het uitkiezen van een geschikt cadeau voor je collega hebben we een selectie gemaakt een verschillende kadootjes voor een collega. Doe inspiratie op met een van deze leuke cadeaus!

  • Brunchen op een bijzondere plek: Een goed excuus om elkaar nog een keer buiten werk te zien, jullie gaan samen brunchen. Zoek eens verder dan de standaard lunchrooms en kies een bijzondere plek welke jullie beiden niet snel zullen vergeten. Ergens aan het water of in een uitkijktoren met prachtig uitzicht over de stad.
  • Een gepersonaliseerde wijnfles: Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van wijn? Op het etiket van de fles kan jij een persoonlijke boodschap achterlaten, je collega feliciteren of bedanken voor de gezellige tijden op het werk.
  • Een leerzaam boek: Kijk eens in welke branche jullie werkzaam zijn, of in welke branche je collega in de volgende baan terecht komt. Hier zijn vast en zeker leerzame boeken over te vinden die super interessant zijn om door te lezen. Niet alleen een leuk cadeau, je collega leert er ook nog eens onwijs veel van!
  • Fotoalbum met leuke momenten: Naar eigen keus een fotoalbum of collage voor die ene bijzondere collega waarmee jij al zoveel leuke, grappige en memorabele momenten hebt meegemaakt. Deze momenten heeft je collega nu in tastbaar bezit en zal hij/zij met een glimlach naar terug kijken.
  • Een waardebon: Wanneer je je collega een leuk cadeau wilt geven maar niet precies weet wat zou je altijd nog een waardebon kunnen kopen. Denk hierbij aan de hobby's van je collega en vind een geschikte bon voor hem of haar.