Navigatie

Over ons.

Wie zijn wij?

Kadootjedoen.nl is  een leuke online webwinkel in originele kraam & naam kadootjes.Maar ook beschikken wij over een groot assortiment in babyuitzet en nog veel meer leuke spulletjes als decoratie en kinderkoffertjes.

Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig.Kadootjedoen.nl  is in juni 2012 opgericht met als doel , onze leuke kraam & naam kadootjes meer bekendheid te geven aan heel Nederland.

Met onze professionele  en leuke webwinkel met een ruim en gevarieerd aanbod in originele kadootjes voor de baby, peuter & kleuter hopen wij langzaam naamsbekendheid te krijgen in de rest van Nederland.Ons assortiment bestaat nu al uit meer dan 300 leuke kraam & baby kadootjes.

Wij zullen ook altijd op zoek gaan naar de nieuwste en leukste spulletjes die van toegevoegde  waarde kunnen zijn voor onze mooie webwinkel. 

Borduurservice

Ook beschikken wij over een eigen borduurservice met een jarenlange ervaring  in naam borduren.Uw, kadootje word dankzij onze borduurservice nog persoonlijker & leuker.

Waar staan we voor?

Naast zeer scherpe prijzen, een ruim gevarieerd aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment.Staat kadootjedoen.nl voor uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een ouderwets goede service. 

Wij willen van elk pakketje een feestje maken en onze klanten graag verrassen.

Wij wensen jullie veel plezier met rondsnuffelen in onze leuke webwinkel. 

Met vriendelijke groet, John & Esther

 

 

 

 

Bezorgd door PostNL
© 2012 - 2017 Kadootjedoen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel