Navigatie

RUILEN 

 

 1. producten kunt u ruilen binnen 14 werkdagen.white.jpg
 2. Indien u één of meerdere producten wenst te ruilen dan kunt u dit doorgeven op info@kadootjedoen.nl
 3. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.
 4. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Kadootje Doen niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
 5. Voor het opsturen van de vervangende artikelen wordt een bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht. Maak dit bedrag aan ons over, op rekening 1836.22.995 tnv JW Kraamshop, o.v.v. het factuurnummer.
 6. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal Kadootje Doen zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen. Ook vergoedt Kadootje Doen de gemaakte frankeerkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.
   

RETOURNEREN

De koper heeft het recht om de ontvangen goederen, zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

 1. Stuur ons binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw order een e-mail welke items u wilt retourneren.
 2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigt
  in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd incl. (kopie) factuur. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.
 3. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Kadootje Doen niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
 4. Reeds betaalde bedragen worden binnen 30 werkdagen aan u terugbetaald.
 5. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.
 6. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Kadootje Doen zorgen voor het verzenden van de juiste producten. Ool vergoedt Kadootje Doen de gemaakte frankeerkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.
   

Adresgegevens
Kadootje Doen
t.a.v. Klantenservice
Knibbelweide 29
7122 Aalten
Nederland

Bezorgd door PostNL
© 2012 - 2017 Kadootjedoen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel