Navigatie

BETAALMETHODESwhite.jpg

IDEAL
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank. Het bedrag zal ook direct bij ons worden bijgeschreven.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.  U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en ´Kadootje Doen´ wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

PayPal
U kunt in onze webwinkel ook kosteloos betalen via PayPal. Dit kan zowel met uw creditcard als met uw PayPal tegoed.

Met uw credit-card via PayPal:
Om te kunnen betalen via PayPal is geen account bij PayPal vereist. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd. Wanneer u in onze webwinkel voor betalen via PayPal kiest, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. U geeft uw creditcard gegevens dus in op de beveiligde externe pagina van PayPal zelf en bent zodoende verzekerd van een veilige transactie. PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt. Voor een PayPal betaling worden geen transactiekosten in rekening gebracht. Als de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verzonden. 

Met uw PayPal tegoed:
Naast betaling met CreditCard kunt u via PayPal eveneens de transactie via uw persoonlijk tegoed voldoen. Na het ingeven van uw persoonsgegevens wordt u doorgeleid naar de betalingspagina van PayPal. U kunt hier inloggen met uw persoonlijke gegevens en de transactie voltooien. PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt van uw tegoed. Voor een PayPal betaling worden geen transactiekosten in rekening gebracht. Als de betaling is ontvangen zal de bestelling direct gemaakt en verzonden worden.


Vooruitbetalen
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Kadootje Doen. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Indien Kadootje Doen na 7 werkdagen geen betaling heeft ontvangen dan zal de bestelling worden geannuleerd

  • Rabobank 1836.22.995  t.n.v. JW Kraamshop te Aalten.
  • Voor een buitenlandse betaling heeft u onze IBAN en BIC codez nodig
    IBAN:   NL97 RABO 0183 6229 95  |  BIC: RABONL2U
Bezorgd door PostNL
© 2012 - 2017 Kadootjedoen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel